Isnin, 9 Januari 2012

.: SANAH HILWAH YA ZAUJI :.

moga kita bertiga tahun ni..

SANAH HILWAH BAINANA


Alhamdulillah..hari ni, 16 REJAB kami menyambut HARI LAHIR kami mengikut bulan Islam..inilah dikatakan Pengetahuan Allah kita sendiri manusia tidak tahu..Sebelum kahwen tak tahu pun tarikh lahir kami sama..bila dh tahu mcm ni seronok pulak rasanya..tak payah nak celebrate ikut kalendar biasa dah..




Memulakan hari dengan tahajjud bersama, memohon semoga hubungan kita mendapat redha Allah swt, memohon semoga kehidupan kita menjadi seperti kehidupan Nabi,berdiri atas sunnahnya..memohon semoga Allah pilih kita lagi dan lagi di dalam usaha agama ini..




yang paling penting, semoga Allah beri kita zuriat yg soleh lg solehah, hafiz dan hafizah, 'alim dan 'alimah, daie insyaAllah..yg menjadi penyejuk hati kita nanti, yg menjadi contoh kepada ummat seluruh alam..yg terbaik yg dapat doa kan kita semasa kita di alam kubur nanti..


insyaallah, fi mustaqbal..


ada lagi tak nak minta??


apa2 yang terbaik untuk kita..semuanya datang dari Allah..kita merancang tapi perancangan Allah is the best in the world..





2 ulasan:

Anak Pendang Sekeluarga berkata...

salam,first time,view blog ini,baru saya tahu,rupa2nya ini blog isteri Ustaz naim....Kola Nerang....

tahniah ats ikatan perkahwinan selama 3 tahun..kim salam pd Ustaz Naim..

AHLIA NAIEM berkata...

alhamdulillah..jazakallah..